Kaksikolla on vahva osaaminen taustalla:

 • Sami on valmistunut urheiluhierojaksi ja fysioterapeutiksi, joten valmennuksessa on mukana myös vahva anatomian ymmärrys, jota et monelta valmentajalta saa. Joonalla on puolestaan kansainvälinen ACE PT-sertifikaatti.
 • Joona on erikoistunut voimailuun ja Sami puolestaan enemmän kehonmuokkaukseen, joten heidän yhteisvalmennuksen alla saat parhaan mahdollisen hyödyn.
 • Kaksikosta kummallakin on jo 15 vuoden treenihistoria, joten kokemuksen tuoma oppi on vahvasti läsnä valmennuksessa. 

Valmentajat

Sami Tuovinen

 • 2010 SVNL Junior -90kg SM3
 • 2011 SVNL -23v -90kg SM1
 • 2014 CBB NFE Junior Cup Sija 1.
 • 2016 CBB Yleinen -178cm SM5
 • 2020 Kehonrakennus +90kg SM7
 • 2021 Kehonrakennus +90kg SM4

Hei! Nimeni on Sami Tuovinen ja olen Rajun toinen perustaja. Ihmisen kehon toiminta on kiinnostanut minua jo pienestä pitäen ja tästä syystä ajauduin nopeasti urheilun maailmaan. Oman urheilu-urani aikana olen kokenut monenlaista vaivaa ja oppinut paljon ns. kantapään kautta. Tästä syystä kouluttauduin urheiluhierojaksi ja siitä etenin fysioterapeutin ammattitutkintoon. Käytänkin valmennuksessani näistä oppimaani vahvaa anatomian osaamista ja ihmiskehon tuntemusta.

Luonteeltani olen helposti lähestyttävä lupsakka savolainen, joka innostuessaan ei osaa lopettaa touhuamista. Olen valmentajana kiinnostunut ihmisestä ja pidän valmennettavien tuloksia yhtä tärkeinä kuin omia tavoitteitani. Valmennukseni perustuu molemmin puoleiselle luottamukselle ja avoimuudelle. Tärkeintä minulle on ihmisen kokonaisvaltainen hyvinvointi ja että valmennettava tietää minun olevan tukena häntä varten.

Kokemusta kuntosalilla treenaamisesta minulta löytyy yli 14 vuoden ajalta. Tähän aikaan on kertynyt useita kisoja ja menestystä niin penkkipunnerruksessa kuin kehonrakennuksessakin. Näin kisaajana olen kartuttanut lisää tietotaitoani ja voinkin tarjota valmennettavilleni myös kokemuspohjaista apua esimerkiksi kisapreppiin liittyen.

Omiin urheilusaavutuksiin kuuluukin penkkipunnerruksesta M20 SM1 ja SE ja kehonrakennuksessa CBB -178cm SM5, kehonrakennuksen raskaansarjan 2020 SM7 ja 2021 SM4 saavutukset.

Ota rohkeasti yhteyttä niin tehdään yhdessä sinusta vahvempi kokonaisuus!


Joona Piironen

 • 2010 SVNL Penkkipunnerrus M20 -75kg SM2
 • 2011 SVNL Penkkipunnerrus M23 -93kg SM4
 • 2012 SVNL Penkkipunnerrus M23 -93kg SM1
 • 2013 SVNL Penkkipunnerrus M23 -120kg SM1
 • 2013 SVNL Penkkipunnerrus seurajoukkueiden SM1
 • 2021 FPO Penkkipunnerrus  -110kg SM1 ja kilpailun paras penkkipunnertaja

Moi! Nimeni on Joona Piironen ja olen toinen Rajun perustajajäsen Pohjois-Savosta Lapinlahdelta. Päätimme Samin kanssa yhdistää tietotaitomme ja kanavoida sen kuntosalivalmennukseen. Urheillut olen koko ikäni. Lajivalikoimassa olivat lapsena kaikki yleisimmät joukkueurheilulajit, hiihto ja mäkihyppy. 16-vuotiaana olin ollut reilun vuoden ilman kilpaurheilua ja sitten päädyin ystäväni kanssa kuntosalille kokeilemaan lihaskuntoharjoittelua. Sille tielle jäätiin. Kuntosaliliikkeistä penkkipunnerrus oli nuorempana suosikkini, vaikka mikään luonnonlahjakkuus en siihen alunpitäen ollut. Kilpailin ensimmäisen kerran penkkipunnerruksessa 19-vuotiaana ja menestystä alkoi tulla sitten nuorten sarjoissa vähän kahdenkymmenen ikävuoden jälkeen. Voitin juniorina kolme henkilökohtaista SM-kultaa ja yhden yleisen sarjan SM-kullan penkkipunnerruksen seurajoukkueiden SM-kilpailusta. Tein myös yhden SE-tuloksen m23-sarjaan klassisessa penkkipunnerruksessa. Kilpailemisen lajissa lopetin vuoteen 2013, kunnes 2021 syyskuussa palasin kilpailemaan. Olin muutaman vuoden ajan hautonut ajatusta kilpailemisesta ja tehnyt töitä sen eteen. Treenannut olen aina intohimoisesti ja pyrkinyt rakentamaan vahvemman ja hyvin toimivan fysiikan.  Aktiivisina kilpailuvuosina ja voimailukilpailuihin valmistautuessa penkkipunnerruksen lajiharjoittelu on ollut enemmän keskiössä. 200kg punnersin salilla ensimmäisen kerran raw-penkistä 23-vuotiaana (vuonna 2013), nykyään ennätykseni on 240 kiloa. 

Luonteeltani olen rauhallinen ja helposti lähestyttävä. Tykkään keskustella kuntosaliharjoitteluun liittyvistä yksityiskohdista vaikka loputtomiin. Kuntosaliharjoittelu on minulle sydämenasia ja minulla on kova halu antaa oma tukeni ja panokseni asiakkailleni kohti heidän omia tavoitteita ja unelmia. 

Olen valmentanut paljonkin vuosien varrella kuntosalilla kehonmuokkaajia ja voimailijoita harrastemielessä ja aina minua on kiehtonut ajatus osaamiseni tarjoamisesta ammatillisessa mielessä muille tavoitteellisesti treenaaville ihmisille. Sitä silmällä pitäen suoritin Nordic Health Academyssä kansainväliseen ACE-sertifikaattiin johtavan PT-koulutuksen. Sertifikaatin sain tammikuussa 2021. Suhtaudun valmentamiseen melko analyyttisesti, joskin 15 vuoden omakohtainen kokemus antaa hyvin perspektiiviä siihen, miten asiat kannattaa käytännössä toteuttaa kehityksen maksimoimiseksi. Muun alan koulutukseltani olen insinööri.